Passie

Ik, Patricia Knubben, ben trotse moeder van 1 zoon en vele jaren in diverse functies en afdelingen binnen grote (internationale) bedrijven in heel uitéénlopende branches werkzaam geweest. Mede hierdoor heb ik ontzettend veel over mensen, de zakelijke wereld en de maatschappij geleerd.

Al van kleins af aan speelt passie een grote rol in mijn leven. Wat ik doe, doe ik met enorm veel passie of het nu om een hobby of werk gaat. Ik heb dan ook 25 jaar lang mijn vorige jobs passievol uitgevoerd maar miste met name de laatste jaren iets in mijn werk… Mensen (nog) gelukkig(er) maken!

Naast mijn werk bestaat de rode draad in mijn leven uit mensen, passie voor kleding (ook zelf ontwerpen en creëren), passie voor styling en creatief bezig zijn op allerlei gebieden. Genieten van de mooie dingen in het leven van klein tot groot. Van de kleuren en geuren die er overal zijn. Ik typeer ik mijzelf dan ook als een kleurrijk persoon waarbij rood echt mijn kleur is.

Na lang wikken en wegen heb ik in 2015 de boeg omgegooid en ben ik de opleiding tot Imago Coach gaan volgen en hieruit is in mei 2016 Straal ontstaan. Ik vind het enorm belangrijk om mijn klanten een totaalpakket aan te kunnen bieden en dieper op de mens in te gaan en hier werk ik dus ook bewust aan. Ik neem graag de tijd voor je en geniet als ik die (glim)lach ook op jouw gezicht zie verschijnen.

Tot gauw!

Straal en breng het beste in jezelf naar buiten!