Jouw ervaringen met straal


(5 mei 2017): Ik heb een tijdje terug een stylings-advies door Patricia Knubben laten geven. Hierbij heb ik zeer bruikbare tips gekregen. En nu heb ik recentelijk een garderobe check laten doen door haar. Mijn basis in de klerenkast is in orde. Ik weet welke kleding ik met elkaar kan combineren (Leuke combi's waar ik zelf nooit aan gedacht had). En ik weet wat ik nog moet aanvullen in mijn kast. Zowel van het stylings-advies als van de garderobe check heb ik een uitgebreid verslag gekregen op papier. Dus ik kan alles nog eens teruglezen op mijn gemak. Patricia, dank je wel voor je deskundige hulp. Heb al verschillende leuke complimentjes mogen ontvangen over mijn look. Thanks.
(5 april 2017): Afgelopen week bij ladies-bijeenkomst stijl en kleuradvies van Patricia gekregen. Legde mij uit welke kleurentype ik ben en liet enthousiast zien welke kleuren bij mij passen. Kreeg gisteren een uitvoerig individueel verslag thuis gestuurd met tips : heel persoonlijk, advies dat goed bij mij past !! Patricia Bedaank !!
Marloes Elissen-Devens
Marloes Elissen-Devens
Vandaag (21 september 2016) op de cursus van Weight Watchers een boeiende en goed verzorgde presentatie en workshop met uitgebreide kleur- en stijltips van Imago Coach Patricia Knubben gehad. Erg leerzaam met handige tips voor tijdens en na gewichtsverlies! Reacties van aanwezigen: Wout Claessen: Was ook heel erg leuk. - Janneke Verhulst: Ik heb mezelf beloofd dat als ik op mijn streef gewicht ben ik een afspraak mag maken! Nog 7 kg te gaan! - Wendy Rouschop: Het was heel erg leuk en leerzaam! - Diane Schreurs-Beijers: Was erg leuk. Bedankt nog!
Céline
Céline
Voor een professionele fotoshoot zocht ik de bijpassende kleuren en kleren, om precies uit te stralen wat mijn bedrijf doet: een uniek & fris ontwerp met een vleugje Cétroen. Patricia ging samen met mij zitten en we bekeken in de spiegel wat de verschillende kleuren allemaal met je huid, ogen en lichaam doen. Zo kwamen wij bij het kleuradvies uit op 'zomertype'. Ook kreeg ik advies welke sieraden het beste bij mij zouden passen en ook welk kapsel. Ik heb nu mijn eigen kleurenstaal in mijn tas zitten om de perfecte outfit met de juiste kleuren te gaan vinden. Ik ga zeker weten stralen bij de fotoshoot en ook daarna! Dankje Patricia!

Straal en breng het beste in jezelf naar buiten!